Delikátní grilovaný losos

Ingredience: – pro 2 osoby

– 300 g lososa (nejlépe filet bez kostí),

– citron,

– olivový olej,

– svazek čerstvého kopru,

– sůl a pepř.

Postup přípravy:

– Filet z lososa si umyjeme, osušíme papírovýma utěrkami a nakrájíme na dvě porce,

– citron si rozkrojíme na půl a ukrojíme dva plátky na ozdobení výsledného pokrmu, ze zbytku vymačkáme šťávu,

– osoleného a lehce opepřeného lososa pokapeme citronovou šťávou a lehce obalíme v připraveném nasekaném kopru,

– poté lososa rychle pečeme z každé strany 3-4 minutky,

– podáváme s vařeným bramborem, rozpečenou bagetou či s lehkým zeleninovým salátem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *