Fettuccine s bazalkovým pestem a fazolkama

Ingredience: – pro 4 porce

– 250 – 300 g těstovin Fettuccine( lze nahradit Vaší oblíbenou těstovinou),

– 150 g zelených fazolek (lze použít i mražené),

– 4 stroužky česneku,

– 4 lžíce bazalkového pesta,

– olivový olej,

– sůl a pepř,

– parmezán.

Postup přípravy:

– Ve vroucí osolené vodě dáme vařit těstoviny, doporučujeme dodržet návod z obalu těstovin k jejich přípravě,

– na olivovém oleji rozehřejeme na tenké plátky nakrájený česnek, po zahřátí ihned přidáme fazolky, které prohřejeme a jemně restujeme 2-3 minutky, dochutíme je solí a pepřem,

– fazolky nachystáme do mísy, do které přidáme uvařené těstoviny a bazalkové pesto, vše jemně promícháme a servírujeme posypané nastrouhaným parmezánem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *