Rychlý salát s vejcem a ančovičkou

Ingredience: – 1 porce

– 1 vejce,

– hrst salátu (můžeme použít rukolu, polníček či ledový salát),

– 2-3 ančovičky,

– 1 střední rajče,

– 1 malá červená cibule,

– 2 ředkvičky,

– sůl a pepř,

– olivový olej.

Postup přípravy:

– Natvrdo uvařené vejce oloupeme a rozkrojíme na poloviny či čtvrtiny,

– v míse si smícháme směs našeho salátu, nadrobno či na plátky nakrájené cibulky, nakrájených rajčat a na struhadle na plátky nastrouhaných ředkviček,

– dochutíme solí, pepřem a olivovým olejem,

– servírujeme na talířek a na vrch salátu poklademe krájené vejce a kousky ančoviček,

– můžeme podávat s rozpečenou bagetou či toustem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *